Back to Blog
14Σεπ
Ριζότο με κολοκυθάκι και μαρούλι φριζέ
badmin2022-02-01T13:20:21+00:00
Για αυτήν την πεντανόστιμη και υγιεινή συνταγή, έχει χρησιμοποιηθεί το Μαντολίνο Multi Dicer, ο Αποφλοιωτής Μulti και το Σετ Σκόρδου Mr Garlic.
Υλικά για το ριζότο:
- 20 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. ρύζι για ριζότο
- 300 γρ.ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
- 100 γρ. κολοκυθάκι σε λωρίδες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη σε κύβους
- 500 ml ζωμός λαχανικών
- 50 gr τυρί mascarpone
- 100 ml ξηρό λευκό κρασί
- 25 γρ. φλούδες παρμεζάνας
- ξύσμα από 2 λεμόνια
Υλικά για το dressing:
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα ντιζόν
- 1 κουταλιά του γλυκού νερό
- 50 ml φυτικό λάδι
- 25 ml ξύδι από λευκό κρασί
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 μαρούλι frisée (μόνο τα εσωτερικά φύλλα)
Για την εκτέλεση της συνταγής παρακολουθήστε το βίντεο εδώ.
Back to Blog
Related Posts
14Σεπ
Για αυτή τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε το Μαντολίνο V6 ExclusiveLine.
Μπρουσκέτα με ρεβίθια και αβοκάντο – μια...
Read More
13Οκτ
Για αυτήν τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε το Σετ Σκόρδου Mr. Garlic και το Μαντολίνο V1 ClassicLine.
Ο...
Read More
14Σεπ
Τσίζκεικ με διαφορά 🍰🤤!
Το Borner Cheesemaker και Multimaker σετ Παρασκευής Φρέσκου Τυριού χρησιμοποιήθηκε για αυτήν...
Read More
14Σεπ
Νούντλς παντζαριού με Vegan γιαούρτι - ένα απλό χορτοφαγικό πιάτο χωρίς γλουτένη που είναι έτοιμο...
Read More
14Σεπ
Για αυτή τη συνταγή, χρησιμοποιήθηκε το Μαντολίνο V5 PowerLine με το Ένθετο Κοπής με λεπίδες 7...
Read More