Νούντλς Παντζαριού με Vegan Γιαούρτι

Back to Blog

Νούντλς Παντζαριού με Vegan Γιαούρτι

 

Νούντλς παντζαριού με Vegan γιαούρτι – ένα απλό χορτοφαγικό πιάτο χωρίς γλουτένη που είναι έτοιμο σε 20 λεπτά.

Χρησιμοποιήστε τον Αποφλοιωτή Multi Peeler για να φτιάξετε τα νούντλς.

Υλικά:

· 1 κ.σ. ελαιόλαδο

· 1 πράσο

· 2 σκελίδες σκόρδο

· 2 βολβοί παντζαριού

· ¼ της κούπας νερό

· 2-3 κ.σ.  Vegan γιαούρτι

· 1 κ.σ. φρέσκος άνηθος

· Αλάτι

· Πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το παντζάρι σε λωρίδες νούντλς χρησιμοποιώντας την λεπίδα Y του Αποφλοιωτή Μulti Ρeeler.  Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.  Προσθέτουμε το πράσο, το σκόρδο και τα νούντλς.  Τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι το σκόρδο και ο άνηθος να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να βγάλουν τα αρώματά τους.  Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 5-6 λεπτά μέχρι τα νούντλς να μαλακώσουν και το νερό να εξατμιστεί.  Τέλος, ανακατεύουμε με γιαούρτι και φρέσκο άνηθο.  Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.

Share this post

Back to Blog