Ριζότο με κολοκυθάκι και μαρούλι φριζέ
Για αυτήν την πεντανόστιμη και υγιεινή συνταγή, έχει χρησιμοποιηθεί το Μαντολίνο Multi Dicer, ο Αποφλοιωτής Μulti και το Σετ Σκόρδου Mr Garlic.
Υλικά για το ριζότο:
- 20 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. ρύζι για ριζότο
- 300 γρ.ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
- 100 γρ. κολοκυθάκι σε λωρίδες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη σε κύβους
- 500 ml ζωμός λαχανικών
- 50 gr τυρί mascarpone
- 100 ml ξηρό λευκό κρασί
- 25 γρ. φλούδες παρμεζάνας
- ξύσμα από 2 λεμόνια
Υλικά για το dressing:
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα ντιζόν
- 1 κουταλιά του γλυκού νερό
- 50 ml φυτικό λάδι
- 25 ml ξύδι από λευκό κρασί
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 μαρούλι frisée (μόνο τα εσωτερικά φύλλα)
Για την εκτέλεση της συνταγής παρακολουθήστε το βίντεο εδώ.
Αφήστε μια απάντηση