Αυθεντικά προϊόντα κατευθείαν από τον κατασκευαστή!
Γρήγορη και ασφαλής αποστολή με ACS

Πληροφορίες αποστολής

1. Τρόποι Πληρωμής

1.1 Για παραδόσεις στο εσωτερικό της Ελλάδας προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής, υπο την προϋπόθεση ότι η σχετική περιγραφή του προϊόντος στην προσφορά δεν ορίζει διαφορετικά:

Προπληρωμή με τραπεζικό έμβασμα

PayPal 
Μετρητά κατά παραλαβή

1.2 Για τη παραλαβή από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ο πωλητής ενημερώνει πρώτα τον αγοραστή μέσω email οτι τα προϊόντα που παράγγειλε είναι διαθέσιμα προς συλλογή. Μετά τη λήψη του μηνύματος αυτού, ο αγοραστής μπορεί να παραλάβει τα αγαθά κατόπιν συννενόησης με τον πωλητή. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

2. Παράδοση

2.1 Ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας η αποστολή πραγματοποιείται μέσω ΕΛΤΑ Courier.

2.2 Ως προεπιλογή παραδίδουμε μόνο εντός Ελλάδας. Εάν επιθυμείτε αποστολή σε άλλη χώρα, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο service@borner.gr και να μας ενημερώσετε για τον κωδικό προϊόντος, την ποσότητα και την διεύθυνση αποστολής με τη χώρα προορισμού και τον αντίστοιχο ταχυδρομικό κώδικα. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα, αν μπορούμε να στείλουμε στη χώρα σας και ενδεχομένως για τα έξοδα αποστολής, καθώς πρέπει πρώτα να ζητήσουμε το κόστος μεταφοράς από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών. Για την δυνατότητα αποστολής σε άλλες χώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο service@borner.gr

3 Κόστος μεταφορικών

3.1 Για την μεταφορά εντός Ελλάδας χρεώνεται εφ'άπαξ 5,50 ευρώ έξοδα αποστολής ανά παραγγελία. Για παραγγελίες αξίας άνω των 19,90 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν.

4. Χρόνος παράδοσης

4.1 Ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε περίπου 2 εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδας. Κατά το Σαββατοκύριακο και τις αργίες δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις. Εάν ένα προϊόν δεν υπάρχει στην αποθήκη ή μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμο και ο χρόνος παράδοσης παρατείνεται.

Είδατε τελευταία