Νούντλς Παντζαριού με Vegan Γιαούρτι
Νούντλς παντζαριού με Vegan γιαούρτι – ένα απλό χορτοφαγικό πιάτο χωρίς γλουτένη που είναι έτοιμο σε 20 λεπτά.
Χρησιμοποιήστε τον Αποφλοιωτή Multi Peeler για να φτιάξετε τα νούντλς.
Υλικά:
· 1 κ.σ. ελαιόλαδο
· 1 πράσο
· 2 σκελίδες σκόρδο
· 2 βολβοί παντζαριού
· ¼ της κούπας νερό
· 2-3 κ.σ. Vegan γιαούρτι
· 1 κ.σ. φρέσκος άνηθος
· Αλάτι
· Πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το παντζάρι σε λωρίδες νούντλς χρησιμοποιώντας την λεπίδα Y του Αποφλοιωτή Μulti Ρeeler. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το πράσο, το σκόρδο και τα νούντλς. Τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι το σκόρδο και ο άνηθος να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να βγάλουν τα αρώματά τους. Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 5-6 λεπτά μέχρι τα νούντλς να μαλακώσουν και το νερό να εξατμιστεί. Τέλος, ανακατεύουμε με γιαούρτι και φρέσκο άνηθο. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
Αφήστε μια απάντηση